CO2 hercertificatie behaald

CO2 hercertificatie behaald

6 januari hebben we een auditor van Tüv mogen ontvangen op ons kantoor in Breda voor een hercertificatie audit voor de CO2 Prestatieladder.

In deze audit kwam vooral voorbij hoe we de CO2 uitstoot van ons bedrijf zo laag mogelijk proberen te houden. Uiteraard zijn we daar niet alleen tijdens de audit mee bezig maar het hele jaar rond!

Voor al het werk in het veld proberen onze medewerkers zo veel mogelijk te carpoolen. Grote toezichtdiensten worden zo ingedeeld dat er weinig autoritten nodig zijn of er overnacht kan worden. Ons kantoor ligt 150 meter van het station van Breda wat reizen met de trein naar vergaderingen in bijvoorbeeld Utrecht of Rotterdam heel gemakkelijk maakt.

Al onze personeelsleden hebben een eigen NS-business card zodat ze gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

Ook doen we ons best om ons kantoor zo “groen” mogelijk te houden. We verwarmen ons kantoor elektrisch met groene stroom en hebben overal energiezuinige verlichting. Ook zijn we altijd op zoek naar manieren om nog meer te besparen op ons energieverbruik en maken ook gebruik van initiatieven van onze medewerkers om dit te doen. Zo is iedereen in ons hele bedrijf betrokken bij het zo laag mogelijk houden van onze CO2 uitstoot.

We zijn dan ook heel blij dat we de komende drie jaar weer onder het CO2 bewust certificaat niveau 5 mogen werken.

Laatste berichten

RailTD voor advies in studie, ontwerp, projectmanagement en directievoering van Rail- & Infrastructuur- projecten en -technieken.