Specialisaties RailTD

RailTD is een onafhankelijk, raadgevend ingenieursbureau op het gebied van Railinfrastructuur

Projectmanagement en directievoering

RailTD beschikt over een enthousiast en flexibel team met tientallen jaren ervaring in de baan- en spoorbouw. We hebben een perfecte mix aan expertises in huis, waardoor we in staat zijn complexe en multidisciplinaire projecten op en rond het spoor te begeleiden.

Dankzij onze brede samenstelling leveren wij een structurele bijdrage aan iedere fase van infrastructurele projecten aan het spoor. Deskundigheid zorgt in combinatie met een persoonlijke flexibele en gedreven aanpak voor het maximale resultaat.

Advies in studie en ontwerp

Nederland kent een uitgebreid spoornetwerk, dat voor iedereen toegankelijk is. Voor de buitenwereld is dit vanzelfsprekend, maar achter de schermen wordt er constant gewerkt aan de veiligheid en betrouwbaarheid.

RailTD is een onafhankelijk, raadgevend ingenieursbureau op het gebied van Railinfrastructuur.  We richten ons niet alleen op het spoor, maar ook aanpalende werken zoals wissels en kunstwerken.

De werkzaamheden van RailTD beslaan het gehele traject. Van het verzorgen van haalbaarheidsstudies en ontwerpen van rail- en infrastructuurprojecten tot en met het adviseren, voorbereiden, begeleiden en toezicht houden tijdens de realisatie.

Meer dan 20 jaar ervaring

De ingenieurs van RailTD hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de markt. Zij worden al vele jaren hoog gewaardeerd en zijn continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de markt. Jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis die zij in huis hebben, zorgen ervoor dat zij kritisch en proactief mee denken met de opdrachtgever.

Bij RailTD zijn expertises aanwezig om plannen, onderzoeken, ontwerpen en de realisatie van complexe infrastructuurprojecten op en rond het spoor tot een goed einde te brengen.

Onze mensen

ing. Arjan van den Doel

Algemeen Directeur

  

ing. Steven Hofstee

Senior Engineer Railtechniek

  

Nick Lapidaire MSc

Senior Adviseur

  

TESTIMONIALS

Als Junior-Engineer houd ik mij bezig met het ontwerp van uitdagende Railinfra projecten.

Marc van Dorst Junior-Engineer

Als Junior-Engineer houd ik mij bezig met het ontwerp van uitdagende Railinfra projecten.

Richard van Nieuwenhuijzen Junior-Engineer

Als engineer hou ik mij onder andere bezig met alignementsberekeningen en optimalisaties ten behoeve van bovenbouwvernieuwing, nieuwbouw en tramspoor. Vanuit mijn ervaring bij ingenieursbureaus en aannemers ben ik in staat oplossingen voor multidisciplinaire Design&Construct en Bouwwerkinformatiemodel projecten te geven.

Peter Letteboer Engineer

Ik werk als Office Manager bij RailTD. De administratie neem ik voor mijn rekening. Ook zorg ik voor het marketing- en communicatiebeleid en ondersteun ik het management met verschillende taken. Maar bovenal zorg ik er voor dat mijn collega’s goed kunnen werken.

Marleen van Beek-Coldeweijer Office Manager

Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van RailTD. Daarnaast richt ik mij op verkoop, nieuwe project- en dienstontwikkeling. Met mijn ruime Railinfra ervaring adviseer en begeleid ik opdrachtgevers bij de uitvoering van complexe projecten.

ing. Arjan van den Doel Algemeen directeur

Als Engineer houd ik mij bezig met het ontwerp en de uitvoering van uitdagende Railinfra projecten. Vanuit mijn civieltechnische achtergrond help ik uitvoerders met eenvoudige oplossingen voor complexe problemen in het werk.

Alper Karakose Engineer

Als Senior Engineer Railtechniek houd ik mij bezig met de uitvoering van projecten. Ik richt mij op de ontwikkeling van nieuwe methoden en de toepassing van de juiste techniek om projecten te realiseren.

ing. Steven Hofstee Senior Engineer Railtechniek
RailTD heeft meer dan 20 jaar ervaring en ruim 50 succesvolle projecten gerealiseerd. Geïnteresseerd? Neem contact op.