Specialisaties RailTD

RailTD is een onafhankelijk, raadgevend ingenieursbureau op het gebied van Railinfrastructuur

Projectmanagement en directievoering

RailTD beschikt over een enthousiast en flexibel team met tientallen jaren ervaring in de baan- en spoorbouw. We hebben een perfecte mix aan expertises in huis, waardoor we in staat zijn complexe en multidisciplinaire projecten op en rond het spoor te begeleiden.

Dankzij onze brede samenstelling leveren wij een structurele bijdrage aan iedere fase van infrastructurele projecten aan het spoor. Deskundigheid zorgt in combinatie met een persoonlijke flexibele en gedreven aanpak voor het maximale resultaat.

Advies in studie en ontwerp

Nederland kent een uitgebreid spoornetwerk, dat voor iedereen toegankelijk is. Voor de buitenwereld is dit vanzelfsprekend, maar achter de schermen wordt er constant gewerkt aan de veiligheid en betrouwbaarheid.

RailTD is een onafhankelijk, raadgevend ingenieursbureau op het gebied van Railinfrastructuur.  We richten ons niet alleen op het spoor, maar ook aanpalende werken zoals wissels en kunstwerken.

De werkzaamheden van RailTD beslaan het gehele traject. Van het verzorgen van haalbaarheidsstudies en ontwerpen van rail- en infrastructuurprojecten tot en met het adviseren, voorbereiden, begeleiden en toezicht houden tijdens de realisatie.

Meer dan 20 jaar ervaring

De ingenieurs van RailTD hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de markt. Zij worden al vele jaren hoog gewaardeerd en zijn continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de markt. Jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis die zij in huis hebben, zorgen ervoor dat zij kritisch en proactief mee denken met de opdrachtgever.

Bij RailTD zijn expertises aanwezig om plannen, onderzoeken, ontwerpen en de realisatie van complexe infrastructuurprojecten op en rond het spoor tot een goed einde te brengen.

Onze mensen

ING. ARJAN VAN DEN DOEL

Algemeen Directeur

ING. STEVEN HOFSTEE

Senior Engineer Railtechniek

NICK LAPIDAIRE MSC

Senior Adviseur