Over RailTD

RailTD is een onafhankelijk, raadgevend ingenieursbureau op het gebied van Railinfrastructuur

Rail Technical Design

RailTD staat voor Rail Technical Design. In het begin hielden wij ons bezig met ontwerp en aanleg van spoorgerelateerde infrastructurele projecten. Vanuit ontwerpen is de organisatie ontwikkeld tot totaalpartner in het werk waar wij opdrachtgevers en aannemers ook begeleiden in de uitvoering na het ontwerp.

Geschiedenis

RailTD is ontstaan uit een samenwerking tussen professionals met jarenlange ervaring in de Spoorbouw en algemene bedrijfsvoering en projectontwikkeling. RailTD staat met haar mensen voor en achter opdrachtgevers en aannemers bij het realiseren van complexe infrastructurele projecten in, om en rond de spoorbouw van Nederland.

Resultaat

Met RailTD treffen opdrachtgevers een betrouwbare partner in projecten met professionals die gaan voor blijvende kwaliteit.

Onze mensen

ing. Arjan van den Doel

Algemeen Directeur

  

ing. Steven Hofstee

Senior Engineer Railtechniek

  

Nick Lapidaire MSc

Senior Adviseur

  

TESTIMONIALS

Als Junior-Engineer houd ik mij bezig met het ontwerp van uitdagende Railinfra projecten.

Marc van Dorst Junior-Engineer

Als Junior-Engineer houd ik mij bezig met het ontwerp van uitdagende Railinfra projecten.

Richard van Nieuwenhuijzen Junior-Engineer

Als engineer hou ik mij onder andere bezig met alignementsberekeningen en optimalisaties ten behoeve van bovenbouwvernieuwing, nieuwbouw en tramspoor. Vanuit mijn ervaring bij ingenieursbureaus en aannemers ben ik in staat oplossingen voor multidisciplinaire Design&Construct en Bouwwerkinformatiemodel projecten te geven.

Peter Letteboer Engineer

Ik werk als Office Manager bij RailTD. De administratie neem ik voor mijn rekening. Ook zorg ik voor het marketing- en communicatiebeleid en ondersteun ik het management met verschillende taken. Maar bovenal zorg ik er voor dat mijn collega’s goed kunnen werken.

Marleen van Beek-Coldeweijer Office Manager

Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van RailTD. Daarnaast richt ik mij op verkoop, nieuwe project- en dienstontwikkeling. Met mijn ruime Railinfra ervaring adviseer en begeleid ik opdrachtgevers bij de uitvoering van complexe projecten.

ing. Arjan van den Doel Algemeen directeur

Als Engineer houd ik mij bezig met het ontwerp en de uitvoering van uitdagende Railinfra projecten. Vanuit mijn civieltechnische achtergrond help ik uitvoerders met eenvoudige oplossingen voor complexe problemen in het werk.

Alper Karakose Engineer

Als Senior Engineer Railtechniek houd ik mij bezig met de uitvoering van projecten. Ik richt mij op de ontwikkeling van nieuwe methoden en de toepassing van de juiste techniek om projecten te realiseren.

ing. Steven Hofstee Senior Engineer Railtechniek

Als Senior Adviseur houd ik mij bezig met de financiële verslaglegging, IT en het personeelsbeleid. Daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor kwaliteitsmanagement van RailTD.

Nick Lapidaire MSc Senior Adviseur
RailTD heeft meer dan 20 jaar ervaring en ruim 50 succesvolle projecten gerealiseerd.   Geïnteresseerd? Neem contact op.