Veiligheid staat centraal

Veiligheid staat centraal

Veiligheid staat centraal… Deze slagzin hoor je wel vaker. Bij onze werkzaamheden aan het spoor is dit wel heel belangrijk. Met veel verschillende partijen werken we samen om een mooi eindproduct te leveren.

Veiligheid begint al bij het ontwerp. Er moet rekening gehouden worden met veel veiligheidsaspecten. Zo moet er goed nagedacht worden over verschillende vragen zoals: Hoe snel moeten treinen elkaar kunnen passeren? Wat moet de verkanting zijn van het spoor in een boog? Is de ondergrond stabiel genoeg? Dit zijn slechts enkele van de honderden vragen die gesteld moeten worden voor de schop de grond in gaat.

Als we buiten gaan werken beginnen we altijd met onze eigen veiligheid. Hebben we een helm, gehoorbescherming, veiligheidsbril en jas? Maar ook of de werkzaamheden op de locatie veilig worden uitgevoerd.


Brandjes blussen hoort ook bij ons werk.

Ook op onze thuisbasis in Breda zorgen we er voor dat we veilig kunnen werken. Met goed opgeleide BHV’ers in ons team zijn we op alles voorbereid.

We werken met een gecertificeerd managementsysteem op basis van de NEN-EN-ISO 9001 norm. Door onze bedrijfsprocessen regelmatig te toetsen door interne en externe audits houden wij elkaar, onze opdrachtgevers en opdrachtnemers scherp.

Laatste berichten

RailTD voor advies in studie, ontwerp, projectmanagement en directievoering van Rail- & Infrastructuur- projecten en -technieken.