Collega’s over RailTD

Collega’s over RailTD

Ik ben Alper Karakose, 21 jaar en geboren en getogen in Breda. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in techniek. Stilstaan is achteruitgaan, daarom blijf ik mezelf ontwikkelen door ook in mijn vrije tijd met techniek bezig te zijn. Die vooruitgang geeft me elke dag weer een kick.

In 2016 ben ik afgestudeerd in civiel technische richting, tijdens mijn stages en vakantiewerk heb ik veel kennis opgedaan binnen verschillende beroepsgroepen. Het was vooral in de richting van voorbereiding en uitvoering van civiel- en infra-technische projecten. Ik ben onder andere werkzaam geweest als toezicht- en directievoerder, werkvoorbereider, tekenaar en uiteraard als uitvoerder.

Ondanks dat ik geen spoor achtergrond had ben ik in 2017 gaan werken bij RailTD. Hier kreeg ik de mogelijkheid om mijn carrière te starten als engineer spoortechniek. Nu hou ik me vooral bezig met de uitvoeringsbegeleiding, realisatie, voorbereiding en ontwerp van complexe railinfra projecten.

 

Laatste berichten

RailTD voor advies in studie, ontwerp, projectmanagement en directievoering van Rail- & Infrastructuur- projecten en -technieken.